会议

Verbeter uw grootschalige 3D-meetprestaties met Mixed Reality Display-technologie

 

Mixed reality-displaytechnologieën transformeren grootschalige metrologische taken door op afstand visuele begeleiding, meetfeedback en toegang tot inspectiefunctionaliteit te bieden, zonder de handen van de operators te belasten. Deze workshop presenteert nieuwe krachtige tools van onze PolyWorks|AR™ mixed reality-app om laserscannen te begeleiden, inspectieresultaten te bekijken en samen te werken met collega's op afstand:

  • Leer hoe u het PolyWorks|Inspector™ 3D-scènevenster binnen uw gezichtsveld positioneert om een ​​veelhoekig model van het gescande stuk in realtime te visualiseren en extra scans uit te voeren in gebieden met een slechte gegevenskwaliteit, en de kwaliteit van de gescande kenmerken verbeteren.
  • Ontdek hoe u afwijkingen van kenmerken en kleurkaarten direct op het gemeten stuk kunt bekijken, direct nadat u een meettaak heeft voltooid.
  • Ontdek hoe u eenvoudig kunt samenwerken met collega's op een andere locatie door ze te bellen via Microsoft Teams, gezamenlijk de inspectieresultaten te bekijken door hologrammen op het gemeten stuk te projecteren en productieproblemen effectief te bespreken door defecte gebieden te tonen. 
     

Deze presentatie is opgenomen tijdens PolyWorks Conference Live 2023.

Image

Praten met een expert

Hebt u een vraag? Onze experts staan voor u klaar.

Een gratis demonstratie inplannen